momo000000 (05-11-15)
بله بعد از پاک کردن درایور فعلیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط momo000000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Download CCleaner 5.11.5408 - FileHippo.com
درایور جدید تحول اساسی خواهد داشت .
momo000000 (05-11-15)
با سلام
الان یه سوال مونده اونم این هست که چرا ASIC quality رو با Gpuz نشون نمیده
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
این قابلیت رو تو سری 300 رادئون تا حالا چک نکردم . شاید خود amd غیر فعال کرده باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط momo000000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برا R9 390 رو دیدم توی نت داشت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید r9 380 رو چک کنید . من چیزی درباره r9 380 ندیدم . چیز خاصی هم نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط momo000000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام
توی این سایت خارجی عضو شدم
اینجوری پاسخ دادن ولی نمیدونم چی گفتن
لینکش رو میزارم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ]Post your GPU Z ASIC quality - General Graphics Cards Discussion - VideoCardz Forums
[/URL]
عدم ساپورت gpu که من هم گفته بودم . این که کاتالیست رو یکبار پاک کنید و دوباره نصب کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط momo000000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم یک مورد یگه با کارت r9 380 msi که نمیتونه asic quality بگیره
Afterburner vs Win10 vs R9 380
momo000000 (06-11-15)
با سلام
ممنون از پاسختون
الان توی این لینکی که دادین این قسمت چی زده
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
این بابت بحث asic نیست . بابت مشکل در اعمال ولتاژ در خود برنامه سافایر هست . asic فعلا روی این چیپ پشتیبانی نمیشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط momo000000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
momo000000 (06-11-15)
با سلام
ببخشید این Check Number چیه روی پک کارت ؟
میشه پاکش کرد ولی من پاکش نکردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks